Lady Lucy

door admin

Een van onze favoriete nieuwe webshops is Lady Lucy. Dit is een super leuke fashionwebshop waar je shopt voor de mooiste vintage pareltjes. Lady Lucy biedt een unieke mix van prachtige handpicked vintage en wat nieuwere merken. Wij zijn onwijs blij met deze vondst!

Lady Lucy is altijd op zoek naar de nieuwste trends en dit is heel duidelijk te merken aan de webshop. Zodra je op de website komt, raak je al ge├»nspireerd door alle mooie foto’s en de layout. Bij deze webshop is dus ook zeker geen sprake van ‘stoffige vintage’, vintage is juist cool en hip! Lady Lucy wilt meiden inspireren om vooral zichzelf te zijn en zich via hun mode te uiten.

wanderlust-blog.nl/lady-lucy-collage

Wat vind je nou zoal op de webshop? De site bestaat uit de kopjes ‘home’, ‘nieuw’, ‘kleding’, ‘schoenen’, ‘tassen’, ‘accessoires’ en ‘sale’. Op de beginpagina vindt je mooie foto’s die gelijk al de style van de webshop aangeven. Verder kan je dus per categorie zoeken. Mocht je op zoek zijn naar bijvoorbeeld een rok of een trui, kan je heel makkelijk via de kopjes bij het juiste artikel komen en hoef je niet alle items af te struinen. Om de items te showen zijn hele leuke modellen gebruikt en deze meiden stralen uit wat naar mijn idee de webshop ook wilt uitstralen: wees een meid met ballen en draag waar jij je goed in voelt.┬áDeze boodschap komt duidelijk over wanneer je shopt op de site.

Bij Lady Lucy kan je natuurlijk altijd terecht op de webshop, maar er is ook een mogelijkheid om een afsrpaak te maken en langs te komen in de showroom in Eindhoven. Ook vind je Lady Lucy in wat shop-in-shops in onder andere Daily Poetry in Den Bosch en The Public Image in Antwerpen. Absoluut een aanrader mocht je in de buurt wonen! Wil je meer weten of lekker te shoppen slaan? Klik dan hier voor de webshop.

Related Posts

Leave a Comment