De Kast van Amsterdam

door admin

Je leest het goed: De Kast van Amsterdam. Dit is een super leuk concept waar je online kunt shoppen bij verschillende Amsterdammers in de kast en dit voor een mooie tweedehands prijs! Misschien denk je bij het idee van de kast van anderen of bij tweedehands kleding niet gelijk aan de meest hippe stukken, maar bij deze webshop ligt dat heel anders!

Bij De Kast van Amsterdam neem je een kijkje in de kast van verschillende Amsterdammers en mag je de items overnemen. Super leuk natuurlijk! Je vindt op de shop meerdere aanbieders die je aan kunt klikken. Per aanbieder staat een korte omschrijving van de persoon en stijl en per artikel staat duidelijk vermeld om welke maat het gaat, wat het artikel is en of het al is gedragen. Niet alleen het idee is leuk, de prijzen van de artikelen ook! Je vindt hier kleding voor voornamelijk vrouwen, en hier en daar accessoires en schoenen. Behalve dat je in de webshop kan kiezen tussen verschillende aanbieders en dus verschillende kledingcollecties is er ook de mogelijkheid om te shoppen onder de optie eerstehands en exclusief. Hier zijn dus de nieuwe artikelen verzameld en de exclusieve artikelen.

De Kast van Amsterdam Collage

Wij zijn fan. Ben jij ook zo razend enthousiast over dit concept en wil je een kijkje nemen? Klik dan hier! En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbieders en kledingstukken, kijk dan op de Facebookpagina.

Bron foto 1: http://dekastvanamsterdam.nl/
Bron foto 2: http://dekastvanamsterdam.nl/

Related Posts

Leave a Comment