Attic Empire

door admin

Attic Empire is een super leuke webshop voor vintage kleding en accessoires. Deze items zijn stuk voor stuk handpicked en er is kleding voor dames, heren en kinderen! Er zijn ook veel accessoires zoals tassen, sjaals, schoenen en sieraden.

Bij Attic Empire vind je vintage van top ontwerpers en de wat minder bekende merken. Alle items zijn prachtig en voor een mooie prijs te bestellen. Daar houden we van! Je vindt de kopjes kleding, accessoires, tassen en schoenen op de site. De kopjes zijn weer onderverdeeld en hier kom je onder andere de mannenkleding tegen, samen met colberts, jurkjes, rokken, noem het maar op. Er staan veel artikelen op de webshop, maar niet te veel dat je niet weet waar je moet kijken. Bij elk item staat een duidelijk omschrijving van het artikel en een uitgebreide beschrijving van de maten. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

wanderlust-blog.nl/Attic Empire collage 1

Attic Empire is opgericht door Eefje de Bruijn. Zij is afgestudeerd als productontwerper en illustrator en het afstruinen naar mooie vintage spullen is er bij haar met de paplepel ingegoten. Dit vormde voor haar de basis van Attic Empire. Eefje is ook erg aardig en laat op de site weten dat je om hulp mag vragen wanneer je advies nodig hebt. Ben je op zoek naar een outfit of een passend accessoire, kan je een mailtje sturen waarin je om hulp vraagt. Attic Empire helpt graag, ook al komt het geadviseerde artikel niet bij de webshop vandaan. Super leuk toch?

wanderlust-blog.nl/Attic Empire collage 2

Bij een verzending van boven de 35,- zijn de verzendkosten gratis, dus ik zou zeggen: neem lekker een kijkje. Er is sprake van een uitbereiding van de webshop, dus houd deze zeker in de gaten! Voor meer informatie en inspiratie kan je terecht op de Facebookpagina en op Pinterest.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/atticempireshop/
Bron foto 2: http://www.atticempire.com/nl/
Bron foto 3: http://www.atticempire.com/nl/

Related Posts

1 comment

Nisrine Sahla 9 april 2015 - 1:31 pm

Hoi Tessa en Laura! Ik heb jullie genomineerd voor de Liebster Award! Op http://www.demoderedacteur.wordpress.com, kunnen jullie het artikel vinden! Succes!

Reply

Leave a Comment