CT Coffee & Coconuts

door admin

Aan de Ceintuurbaan in Amsterdam vind je CT Coffee & Coconuts; een geweldige hotspot waar je terecht kunt voor een heerlijke koffie of een sapje, maar ook voor de meest lekkere zoetigheden, ontbijt en lunches en natuurlijk ook diner!

Wij wilden al weken naar CT Coffee & Coconuts, maar de enkele keren dat wij er langs kwamen, was het super druk! Zo druk dat er een rij op de trap stond van minimaal 10 wachtenden voor ons. Erg bizar, aangezien het pand bestaat uit maar liefst 3 etages en er dus onwijs veel zitplek is. Voor het bruisende Amsterdam helaas niet genoeg. Bij ons eerste bezoek, wellicht weken later dan gepland, was het alsnog druk, maar wij konden een plekje bemachtigen! Het eerste wat ons opviel was de geweldige uitstraling. Het is er enorm gezellig en huiselijk en het hangt er boordevol kunst, planten en ander leuks.

CT Coffee & Coconuts 2

Wij bestelden heel origineel een cappuccino, maar deze was echt heerlijk! Wij kregen er zelf een glaasje water bij om de koffiesmaak mee weg te spoelen. Natuurlijk wierpen wij direct een blik naar de menukaart en zagen wij overheerlijke sapjes op het menu staan zoals de Pinkie: banaan, yoghurt, honing en gemengde bessen, de Tasty Tom: tomaat, bleekselderij, biet, peterselie, waterkers en spinazie en CT’s Coconut Dream: mango, banaan, kokoswater, komkommer en kokosbloemsuiker. Heerlijk om even bij af te koelen deze lente en zomer! Behalve heerlijke verse sapjes, wijn, thee en koffie, staat er natuurlijk ook allerlei lekkers op de kaart om te eten. Je kunt hier namelijk alles bestellen van ontbijt tot aan diner. Lekkere broodjes, koekjes en taartjes, salades, soep, noem het maar op. Ook voor het diner ben je hier aan het juiste adres, er is veel gezelligheid en lekker vers eten voor een leuke prijs! En CT Coffee & Coconuts heet niet voor niks zo; je kunt er natuurlijk ook terecht voor heerlijke kokosnoten! Hebben jullie hier al wat gegeten? Wij zijn in ieder geval onwijs benieuwd en kijken uit naar ons volgende bezoek.

CT Coffee & Coconuts is te vinden op Ceintuurbaan 282 in Amsterdam en is op maandag t/m vrijdag geopend van 7:00 tot 23:00 en op zaterdag en zondag van 8:00 tot 23:00. Voor meer informatie klik je hier.

 

 

Related Posts

2 Beantwoorden

JC from Holland 14 april 2015 - 10:52 am

Leuk, die ga ik een keer uitproberen!

Reply
Tessa 14 april 2015 - 12:07 pm

Het is zeker de moeite waard, maar vooral in het weekend enorm druk dus we adviseren om een keer doordeweeks heen te gaan :).

Reply

Leave a Comment