Rein

door admin

Rein is een super fijne hotspot in Amsterdam. Op 2 locaties kun je hier heerlijk eten en drinken! Wat Rein speciaal maakt, is dat Rein om puur en zuiver eten draait met de juiste balans tussen gezond en lekker. Dit sprak ons natuurlijk wel aan!

Sinds een paar weken zit Rein ook op de Wibautstraat. Wij waren onwijs benieuwd dus wij brachten een bezoekje! Allereerst viel ons op dat er een fijne en rustige sfeer hangt, wat voor ons ideaal is. Wij konden rustig aan het werk gaan met onze laptop, maar ook gezellig kletsen onder het genot van wat lekkers. Het menu van Rein oogt wel wat anders als dat je misschien gewend bent, maar hierdoor niet minder lekker!

wanderlust-blog.nl/Rein collage

De leus van Rein is ‘eet jezelf jong’ en hier kan Rein je mee helpen. Je kunt gezellig bij Rein gaan zitten en genieten van lekkere koffie, een smoothie, salade of een lekker broodje. De smoothies zijn erg populair en er is zelfs keuze voor een speciale sporterssmoothie met proteïne en de ‘Forever Young’ smoothie, de eerste in Nederland met een shot collageen. Wat de salades van Rein speciaal maakt is dat ze erg weinig koolhydraten bevatten en met quinoa wordt geserveerd dat vol zit met proteïne en vezels, waardoor het dus goed vult! Als broodvervanger vind je bij Rein ‘oathies’. Dit is een alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. Niet alleen zijn de producten van Rein heel gezond en speciaal, ze zijn ook nog eens heel erg lekker!

Naast dat je hier heerlijk kunt gaan zitten eten en drinken, kun je ook van alles meenemen. Handig dus als je haast hebt en toch even wat lekkers en gezonds wilt eten! Rein is te vinden op Rijnstraat 58a en op Wibautstraat 80-84. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 20:00, op zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op zondag voor 10:00 tot 18:00. Voor meer informatie klik je hier voor de website van Rein!

 

Related Posts

2 Beantwoorden

Iep 14 mei 2015 - 9:50 am

Ziet er prachtig uit!
Liefs Iep

Reply
Laura 14 mei 2015 - 9:57 am

Ja Rein is zeker een bezoekje waard!

Reply

Leave a Comment