Holy Cow!

door Wanderlust

Alhoewel wij voor een dagje shoppen toch al gauw uitwijken naar favoriete steden als Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Utrecht zijn wij de laatsten om te beweren dat er verder geen leuke winkelsteden in ons land zijn. Zo zijn wij groot fan van Groningen, staat Maastricht al tijden op ons lijstje om te bezoeken en hebben wij onlangs ontdekt dat Deventer een ontzettend leuke en gezellige stad is voor een rondje winkelen. Eén van de leuke hotspots die wij ontdekten in deze stad is Holy Cow!, een kleurrijke winkel in één van de gezellige kleine winkelstraatjes in het centrum waar je de allerleukste hebbedingetjes en kleding vindt.

Holy Cow

Holy Cow! is moeilijk over het hoofd te zien in het gezellige centrum van Deventer. De winkel is erg kleurrijk en nodigt zeker uit tot even binnenstappen. Eenmaal binnen word je enigszins overvallen door het enorme en diverse aanbod. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, interieuritems, sieraden, servies, speelgoed of cadeau items, je vindt het hier allemaal. Tot het assortiment behoren leuke merken als House Doctor, Fjallraven, Tony Chocolonely, Komono, Rice en DEPT.

Holy Cow

De winkel staat, zoals we al direct bij binnenkomst opmerkten, bomvol met leuke items, maar dit doet zeker niet af aan de gezelligheid van de winkel. De winkel is tot in elk detail verzorgd en de vrolijke kleuren en gezellige inrichting zie je overal in de winkel terug, tot aan de paskamers aan toe.

Holy Cow

Je vindt Holy Cow! in Deventer in de Grote Overstraat 49. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en elke koopzondag, welke hier plaatsvindt op de eerste zondag van de maand. Wil je meer weten over deze leuke winkel of een bezoekje brengen aan hun webshop? Bezoek dan eens de website van Holy Cow!.

Related Posts

Leave a Comment