Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs

door Wanderlust

Voor shopliefhebbers is het weer bijna tijd voor hét evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. Tijdens dit groots opgezette event shop je met korting bij maar liefst 350 winkels, geniet je van heerlijke hapjes en drankjes, ontdek je de nieuwste fashion- en lifestyle trends en is van alles te beleven op het gebied van gezondheid, muziek en beauty.

Het aanbod aan leuke stands is ook dit jaar enorm en varieert van tijdschriften tot schoonmaakmiddelen en van sieradenmerken tot wijnproducenten. Je kunt hier naar hartenlust winkelen en de Huishoudbeurs staat bekend om alle leuke freebies en aanbiedingen. Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Zo zijn er diverse leuke workshops te volgen, zoals mozaïeken, sieraden maken, haken, plantenhanger maken, scrub maken, lach yoga, catwalk of diverse spirituele workshops. Het aanbod is zeer divers dus er zit voor ieder wat wils bij. Tijdens de beurs treden onder andere de 3J’s, Thomas Berge, Grad Damen, Ferry Doedens en Xander de Buisonje op.

De Huishoudbeurs vindt plaats van 20 tot en met 28 februari in de RAI in Amsterdam. Wil je meer weten over de beurs, het programma of kaarten bestellen? Neem dan een kijkje op de website van de Huishoudbeurs. Ook leuk om te weten: niet alleen kun je met jouw toegangskaartje naar de Huishoudbeurs, je kunt ook een bezoek brengen aan één van de andere events in de RAI zoals het Azië Pasar Malam Festival, Best Friend Event, liever thuis!, Negenmaandenbeurs of Festival Fantastique.

Related Posts

1 comment

Jamey - Beauty Unboxing 17 februari 2016 - 5:43 pm

Ik heb mijn kaartje al klaar liggen! Zin in!!

Reply

Leave a Comment