Sissy-Boy Lentemarkt

door Wanderlust

Ben je, net als wij, groot fan van Sissy-Boy? Dan hebben wij de ultieme event tip voor je! Dit weekend organiseert Sissy-Boy namelijk weer hun Sissy-Boy Lentemarkt. Middenin het sfeervolle Vondelpark in Amsterdam verzamelen diverse leuke merken zich om hun nieuwste producten te tonen en natuurlijk is er ook van alles te beleven op het gebied van food, kunst en muziek. Het belooft een gezellige middag te worden!

In de Sissy-Boy winkels vind je altijd een ontzettend leuke collectie aan de hipste lifestyle items, kleding, accessoires, interieuritems, kinderproducten en stationery en op de Sissy-Boy Lentemarkt is dit net zo. Bekende en populaire merken en winkels als O My Bag, House of Riots, Afriek, Geitenwollenwinkel, Kings of Indigo, Doing Goods, Vavoom Styling en Little Boomerang Amsterdam zullen op de markt aanwezig zijn. Natuurlijk is ook het assortiment van Sissy-Boy zelf goed vertegenwoordigd. De hapjes en drankjes tijdens de markt zullen worden verzorgd door Sissy-Boy, maar ook door Chove, Lemon Poppy en Lemonaid. Daarnaast is er een interessant en uitgebreid programma opgesteld qua muziek, kunst en workshops dus er is voor iedereen wel iets te beleven.

De Sissy-Boy Lentemarkt vindt plaats op zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 in het Vondelpark Openluchttheater. Om op de hoogte te blijven van deze gezellige markt kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de Sissy-Boy Lentemarkt.

Bron foto: https://www.facebook.com/SBNL82/

Related Posts

Leave a Comment