Waarmarkt

door Wanderlust

Elke tweede zondag van de maand staat het gezellige en creatieve Honig-complex in Nijmegen geheel in het teken van design, streekproducten, fashion, food en lifestyle tijdens de Waarmarkt. Diverse creatieve ondernemers en ambachtslieden bieden hier hun creaties aan en er is voor jong en oud van alles te beleven.

De Waarmarkt is een gezellige maandelijkse markt in Nijmegen waar diverse creatieve ondernemers en ambachtslieden een podium krijgen om hun creaties aan te bieden en waar een podium wordt geboden aan divers talent. Op de gezellige markt shop je voor de meest uiteenlopende producten: van design tot food en van fashion tot streekproducten. Zo kun je hier bijvoorbeeld de handgemaakte kussens, sieraden en portemonnees vinden van Caroos Accessoires, Turkse specialiteiten van de Turksfruitwinkel, interieuritems van YO-LANDEN, de heerlijke wijnen van Lang Leve de Wijn en de culinaire specialiteiten van De Rokende Keuken. Naast het leuke aanbod qua kramen wordt er ook aan het entertainment gedacht. Zo geniet je hier van live optredens van diverse artiesten en dj’s en ook kinderen vermaken zich hier prima. Aan de Waarmarkt grenst de Indoor Speeltuin Klimpaleis waar de kinderen gratis naar hartenlust kunnen spelen en waar ook allerlei workshops worden georganiseerd.

De Waarmarkt wordt georganiseerd op het Honig-complex in Nijmegen aan de Waalbandijk. De markt vindt dit weekend plaats op zondag 11 september van 12.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie over het event kunt je een kijkje nemen op de website van de Waarmarkt.

Bron foto: https://www.facebook.com/Waarmarkt/

Related Posts

Leave a Comment