Lifestyle Factory Market

door Wanderlust

Op zaterdag 29 oktober vindt de allereerste editie van de Lifestyle Factory Market plaats: een gezellige lifestyle markt waar bloggers, conceptstores, pop-up stores en webshops hun unieke, handgemaakte en mooie producten verkopen.

De Lifestyle Factory Market vindt eind deze maand voor de allereerste keer plaats en lijkt al direct een daverend succes te worden. De kramen waren al vlot allemaal gereserveerd door diverse leuke merken, kleine ondernemers en webshops. Het aanbod op de markt zal enorm gevarieerd zijn: van kinderkleding tot sieraden en van interieuritems tot food. Op de markt zullen onder andere stands aanwezig zijn van Goed Hout, Pluis & Mier, Afgestoft, Kunst van Karin, MaAn, A New Zero, The Fashion Truck, Gifts We Love, Petite Louise, Fair-Hip, Feel Good Eco Store en My Happy Factory.

De Lifestyle Factory Market vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Prodent Fabriek aan de Oude Fabriekstraat 20 in de Nieuwe Stad van Amersfoort. De toegang is gratis. Voor meer informatie over het event en de aanwezige standhouders kun je een bezoek brengen aan de website van de Lifestyle Factory. Als je dan toch in Amersfoort bent vergeet dan niet een bezoek te brengen aan leuke hotspots als Het Lokaal, Zandfoort aan de Eem, De Vereeniging, Hoog Vuur, Dara en Livingstone Coffee Bar.

Bron foto: https://www.facebook.com/LifestyleFactoryMarket/

Related Posts

Leave a Comment