Justnuts

Favoriet: Justnuts

door Wanderlust

Vorige week waren wij aanwezig bij het Lifestyle Lab van Miss Publicity waarbij het marketing en pr-bureau op een leuke manier diverse merken presenteert aan de aanwezige pers. Deze keer maakten wij ook weer kennis met een aantal smakelijke hapjes en drankjes en die delen wij op onze beurt natuurlijk weer met jullie. Vandaag willen we jullie graag kennis laten maken met Justnuts: een heerlijk en verantwoord tussendoortje gemaakt van noten.

Justnuts is vijf jaar geleden gestart door Erik en Thijs uit een behoefte om een smakelijk en goed tussendoortje te maken. Ze verkochten hun repen aan kleine koffiezaken, maar al snel pikte Marqt hun concept op en belandden hun repen ook daar in de schappen. Zo begon het succes van Justnuts en na 5 jaar vinden we dit fijne merk al in diverse grote supermarkten in het land en is het assortiment flink uitgebreid.

Justnuts

Justnuts heeft drie verschillende producten op de markt. De Spicy Bars, verkrijgbaar is de varianten Marrakesh Nomad, Captain Curry, Cajun Hunter en BBQ Bandit, bestaan uit een mix van diverse noten en zaden, op smaak gebracht met spannende kruiden en specerijen. De Seed & Nut Bars, verkrijgbaar in drie varianten, bestaan uit zaden en noten met smakelijke toevoeging van bijvoorbeeld cacao, cranberry, kaneel, appel en chiazaad. Tot slot zijn er ook nog 2 soorten Snack Packs verkrijgbaar: zakjes met een mix van zaden, noten en fruit die heerlijk zijn voor tussendoor. Alle producten zijn biologisch, glutenvrij en vrij van geraffineerde suiker. Justnuts dus! Wel zitten de snacks vol met vezels, eiwitten en voedingstoffen. Een heerlijk en verantwoord tussendoortje.

Wij hebben de bars van Justnuts natuurlijk zelf ook geprobeerd en Tessa is vooral fan van de Seed & Nut Bars terwijl Laura de Spicy Bars heel lekker vindt. Wil je zelf kennismaken met de heerlijke bars en snack packs van dit leuke en verantwoorde merk? De producten van Justnuts zijn verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Albert Heijn en Marqt en natuurlijk ook in de webshop van Justnuts zelf.

Related Posts

Leave a Comment