Favoriet: Lovechock tablets

door Wanderlust

Chocolade is een absolute guilty pleasure bij ons, maar wij zijn wel erg verwend wat chocolade betreft. Graag eten wij de repen van Tony Chocolonely en wij hebben er inmiddels een favoriet bij: Lovechock! Met deze prachtige naam kun je natuurlijk ook niet anders dan goed verwachten.

Wij kenden het merk al omdat we deze geregeld tegen komen in diverse winkel zoals de Ekoplaza, maar we maakten pas echt kennis op het Lifestyle lab, een bloggersevent van Miss Publicity en WE PR. Hier hebben wij de nieuwe tabletrepen mogen proeven. Deze zijn er in drie smaken: sweet nibs & sea salt, blueberry & hemp seed en almond & baobab. Ze waren alle drie onwijs lekker, maar de sweet nibs & sea salt is onze absolute favoriet.

wanderlust-blog.nl/loveshock
Lovechock wordt met liefde handgemaakt van de beste biologische cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, zit Lovechock supervol liefdesstofjes. Niks is fijner dan je helemaal happy voelen na een stukje chocolade (of een hele reep). Naast de nieuwe tablets heeft Lovechock ook bars en rocks, die ook absoluut het proberen waard zijn. De chocolade is melkvrij, sojavrij en glutenvrij en voor iedereen een feestje!

Lovechock is in diverse winkels verkrijgbaar. Op de website kun je nog veel meer informatie vinden over Lovechock en een uitgebreid overzicht van de verkooppunten bij jou in de buurt. Neem dus vooral een kijkje!

Related Posts

Leave a Comment