Binnenkort verkrijgbaar: Ben & Jerry’s Save Our Swirled

door Wanderlust

In december zal in Parijs de klimaattop plaatsvinden en Ben & Jerry’s maakt van deze gelegenheid gebruik om hun fans bewust te maken van klimaatverandering met hun nieuwste ijssmaak ‘Save Our Swirled’. De nieuwe ijssmaak bestaat uit frambozenroomijs met marshmellows, frambozen, bramen en chocolade ijshoorntjes.

Dit is zeker niet de eerste keer dat Ben & Jerry’s zich inzetten voor het milieu. Het ijsmerk is al vanaf de oprichting actief bezig met duurzaamheid door bijvoorbeeld het gebruik van fairtrade ingrediënten en het hanteren van een CO2 compensatieprogramma. Daarnaast zijn zij ook grote voorstanders van transparantie wat betreft ingrediëntenlijsten en zijn zij ook zeer betrokken bij de strijd tegen sociale ongelijkheid. Zo geniet je toch nog meer van hun ijsjes!

Save Our Swirled

Met het motto ‘if it’s melted it’s ruined’ probeert Ben & Jerry’s de aandacht te vestigen op de klimaatproblematiek en hun fans aan te sporen om zich aan te sluiten bij de AVAAZ, een wereldwijde beweging die zich onder andere inzet voor een transitie naar een wereld met 100% schone energie. Via de website van Ben & Jerry’s kun je de petitie tekenen en jouw stem laten gelden. Al meer dan 2 miljoen mensen hebben de petitie getekend.

De nieuwste smaak ‘Save Our Swirled’ zal vanaf 1 oktober verkrijgbaar zijn in de winkels.

Bron foto 1: http://www.benjerry.com/
Bron foto 2: http://www.benjerry.com/

Related Posts

Leave a Comment