Nieuwste Limited Edition Tony’s Chocolonely

door Wanderlust

Vorige maand maakte Tony’s Chocolonely hun eerste twee limited edition smaken bekend: ‘melk popcorn discodip’ en ‘puur amandel zeezout’. Natuurlijk waren wij daar al razendenthousiast over en wij zijn al groot fan van de ‘puur amandel zeezout’ reep. Gister maakt Tony’s Chocolonely de derde limited edition smaak bekend! De nieuwste reep is ‘melk lemon cheesecake’. Cheesecake in een reep? Beter wordt het niet!

Tony’s Chocolonely brengt elk jaar een aantal limited editions uit naast hun reguliere assortiment. Uit deze limited editions wordt een winnaar gekozen en deze krijgt een vast plekje in het Tony’s Chocolonely exclusives assortiment. De eerste twee limited editions zijn al verkrijgbaar en de nieuwste smaak zal vanaf maandag bij onder andere De Bijenkort, Jamin, WAAR en de Wereldwinkels in de schappen liggen. Natuurlijk zijn alle nieuwe smaken ook verkrijgbaar via de webshop van Tony’s Chocolonely. Heb jij al een favoriet?

Bron foto 1: https://www.facebook.com/TonysChocolonely

Related Posts

2 Beantwoorden

Mama Kip 25 oktober 2015 - 8:52 pm

Dear lord, cheesecake in een reep? En dan ook nog in combinatie met citroen? Er werken geniale mensen bij Tony’s! Lijkt me goddelijk lekker

Reply
Tessa 26 oktober 2015 - 7:10 am

Ja, wat een combinatie he? Wij kunnen ook niet wachten tot we de reep kunnen proeven!

Reply

Leave a Comment