Binnenkort geopend: nieuwe vestigingen STACH Utrecht

door admin

Eerder deze maand maakten wij al bekend dat de fijne eetwinkel STACH een nieuwe filiaal opent in Utrecht. Deze nieuwe vestiging aan de Choorstraat heeft op donderdag feestelijk de deuren geopend. Dat is op zich al goed nieuws voor iedereen in Utrecht die van vers en puur eten houdt, maar er is meer. STACH zal namelijk binnenkort nog twee vestigingen openen in Utrecht!

STACH is een gezellige eetwinkel waar je heerlijke verse en pure producten vindt van fijne merken zoals Baru, Clipper, Rude Health en Seed and Bean. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan producten van eigen merk, waaronder brood, gebak, dranken en een heleboel verse maaltijden. STACH was met 5 vestigingen in Amsterdam en 1 vestiging in Overveen al een groot succes en nu breiden zij verder uit naar Utrecht met maar liefst 3 winkels.

De vestiging aan de Choorstraat 42 in Utrecht is nu geopend, de twee andere vestigingen zullen worden gevestigd aan de Twijnstraat en de Biltstraat in Utrecht. De vestiging aan de Twijnstraat zal volgend weekend de deuren openen, wanneer de Biltstraat officieel opent weten wij helaas nog niet. Volg vooral STACH op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe vestigingen en houd natuurlijk Wanderlust goed in de gaten.

 

Related Posts

Leave a Comment