Nieuw geopend: WAAR Tilburg

door admin

De meesten van jullie zullen wel bekend zijn met de winkel WAAR, de duurzame cadeauwinkel met een gevarieerd assortiment aan mode- en woonaccessoires, food en boeken. WAAR heeft al 18 winkels door heel Nederland, met de nieuwste vestiging in Tilburg.

De nieuwe vestiging in Tilburg heeft op 17 oktober de deuren geopend en is de grootste winkel van WAAR tot nu toe. Naast hun leuke assortiment aan cadeau artikelen verkopen ze in deze nieuwe winkel ook biologische levensmiddelen en streekproducten en een groot gedeelte verpakkingsvrije producten. In de winkel is een wand geplaatst waar allerlei soorten thee, granen en noten getapt kunnen worden in bijvoorbeeld zelf meegenomen zakjes of bakjes. Daarnaast zal er in de winkel ook extra aandacht zijn voor misvormde en vergeten groente. Dat is pas een duurzame winkel!

De nieuwe winkel van WAAR in Tilburg vind je in de Juliana van Stolbergstraat 25. Alhoewel de winkel al geopend is zal de officiële opening op zaterdag 31 oktober plaatsvinden. Op die dag zal er genoeg te beleven zijn in en rond de winkel. Vanaf 13.00 zijn er productdemonstraties en proeverijen en vanaf 16.00 zullen De Groene Meisjes aanwezig zijn om hun boek te signeren. Het blijft trouwens niet bij Tilburg, er staan ook winkelopeningen gepland in Amersfoort en in de IJ-hal op Amsterdam Centraal Station. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe winkels van WAAR? Neem dan een kijkje op de website van WAAR.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/WAARTilburg

Related Posts

Leave a Comment