Het Faire Oosten

door Wanderlust

Het Faire Oosten is een warenhuis in Amsterdam-Oost, bestaande uit een winkel, een kunstgalerie en twee workshopruimtes. Het zijn prachtige producten met een goed verhaal. De producten zijn duurzaam, vaak lokaal en fairtrade. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, ambacht en creativiteit en dat zie je absoluut terug in de shop!

Met een assortiment bestaande uit meubels, woonaccessoires, verzorgingsproducten, servies, boeken, kleding en tassen is Het Faire Oosten een leuke en bijzondere plek. Wij hebben onze ogen uitgekeken! Wat deze plek zo bijzonder maakt zijn de verrassende producten en het feit dat Het Faire Oosten een podium biedt aan beginnende kunstenaars door hun werk te tonen in de shop en overige ruimtes.

wanderlust-blog.nl/faire oosten 1

Ook leuk om te weten is dat Het Faire Oosten meerdere groepsexposities per jaar houdt met een prettige sfeer en service. Er worden ook regelmatig workshops gegeven waarbij je kennis kan maken met een bepaald ambacht of thema. Deze worden voornamelijk verzorgd door de makers/kunstenaars waarvan het werk in de shop en galerie aanwezig is.

Wij vinden Het Faire Oosten een te gekke zaak en raden je aan om een keer een kijkje te nemen! Je kan Het Faire Oosten vinden op de Waldenlaan 208 in Amsterdam. Ze zijn op maandag en dinsdag gesloten, maar op woensdag t/m vrijdag geopend van 11:00 tot 18:30, op zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00.

Momenteel staan er helaas geen leuke events gepland, maar voor de facebookpagina klik je hier!

Related Posts

2 Beantwoorden

alleenpuur 20 januari 2015 - 8:19 am

Wat een leuke winkel. Alleen de naam maakt me al nieuwsgierig! Bedankt voor de tip.

Reply
Tessa 20 januari 2015 - 8:55 am

Het is een superleuke winkel en de naam is inderdaad ook erg leuk en origineel :).

Reply

Leave a Comment