Charlie + Mary

door Wanderlust

Charlie + Mary is een super leuke kledingwinkel in De Pijp in Amsterdam. Nu is dit niet een gewone kledingwinkel, maar ze verkopen hier ’true fashion’, gemaakt met respect voor de mens en natuur. Prachtig concept vinden wij, daarom schrijven wij hier graag wat meer over!
wanderlust-blog.nl/Charlieplusmary 1
Mode gemaakt op een eerlijke en ecovriendelijke manier, daar gaat het om bij Charlie + Mary. Wanneer je hier shopt, weet je niet alleen dat je kleding super fair is, maar dat er ook een verhaal achter zit! Zo wordt fashion natuurlijk een stuk leuker. Wij staan hier volledig achter en vinden het fijn om te weten waar onze kleding vandaan komt. Als ik denk aan de manier waarop dat leuke shirtje van de Primark gemaakt is, word ik namelijk niet blij. Natuurlijk is het moeilijk om overal op te moeten letten, daarom is het fijn dat ze dat bij Charlie + Mary voor je doen en je hier kunt winkelen for a good purpose!

wanderlust-blog.nl/Charlieplusmary 2

In de shop vind je kleding van verschillende merken. Enkele merken zijn Alternative, People Tree, O My Bag, Vatter en Veja. Dit zijn dus allemaal eerlijke merken die hun kleding met veel zorg en liefde. Omdat er verschillende merken te koop zijn, is het ook niet zo zeer allemaal in dezelfde style. Wat natuurlijk handig is, want zo zit er voor iedereen wel wat leuks tussen! Je kunt hier terecht voor leuke shirtjes, broeken, jasjes, alles wat je qua kleding kan bedenken! Charlie + Mary verkoopt schoenen, tassen, vrouwen- en mannenkleding, en ook hier en daar war kinder- en babyartikelen. Ze hebben ook een webshop waar vanzelfsprekend meer van de collectie op staat! Echter is het natuurlijk het fijnst om lekker de winkel te bezoeken, want deze is erg leuk en het personeel is ook erg vriendelijk en staat open om je van alles uit te leggen over de merken en producten!

Je vindt Charlie + Mary op Gerard Doustraat 84 in Amsterdam Zuid. Dit zit in dezelfde buurt als allerlei andere hotspots waar wij eerder over schreven. Een rondje Amsterdam Zuid is dus een absolute aanrader! Voor meer informatie over Charlie + Mary kijk je op de website!

 

Related Posts

2 Beantwoorden

Madam Elisa 3 april 2015 - 8:33 am

Leuke blog 🙂

Reply
Tessa 3 april 2015 - 8:48 am

Thanks :D.

Reply

Leave a Comment