Stan & Co

door admin

Afgelopen week waren wij weer eens een dagje in Utrecht en alhoewel wij al eerder bij Stan & Co waren geweest hadden we Stan & Co nog niet eens opgenomen in onze hotspotlijst. Een regelrechte schande, want Stan & Co is een prachtig restaurant met een gezellige sfeer waar je een heerlijk hapje en drankje kunt doen.

Stan & Co

Stan & Co ligt midden in het centrum van Utrecht aan de Ganzenmarkt. Zo aan de buitenkant oogt het restaurant al heel gezellig, maar van binnen overtreft het alle verwachtingen. Het restaurant is heel erg groot, veel groter dan je zou verwachten, en het interieur is een fijne mix van glamour en industrieel design waardoor het heel sfeervol is. Gezellige zithoeken met écht lekkere stoelen worden afgewisseld met grote houten tafels en knusse zithoeken.

Stan & Co

De enorme bar bij binnenkomst is erg indrukwekkend en achterin het restaurant vind je de keuken waar alle gerechten voor je ogen bereid worden met bijvoorbeeld de indrukwekkende houtskool-gestookte Josper grill.

Stan & Co

De menukaart is erg uitgebreid, met een grote keuze aan gerechten en een indrukwekkende wijnkaart. De prijzen van sommige gerechten zijn wel iets aan de hoge kant, maar daar krijg je ook wel iets bijzonders voor. Natuurlijk kun je hier een heerlijke sandwich of een fijn gebakje eten, maar de chefs zijn erg creatief met hun gerechten en je vindt hier dan ook wat exclusievere gerechten op de kaart die je niet in elke eetgelegenheid aantreft, zoals de Manhattan fishplate, kreeft van de Josper grill of coquilles. Je kunt bij Stan & Co alle kanten op en daarom is het bij uitstek de ideale plek voor een hapje en drankje op elk moment van de dag.

Stan & Co

Je vindt Stan & Co in Utrecht aan de Ganzenmarkt 16-A. Stan & Co is 7 dagen per week geopend:

maandag      10.00 tot 0.00
dinsdag         10.00 tot 0.00
woensdag     10.00 tot 0.00
donderdag   10.00 tot  1.00
vrijdag          10.00 tot 2.00
zaterdag       10.00 tot 2.00
zondag          11.00 tot 0.00

Stan & Co zal binnenkort ook een nieuwe vestiging openen in Arnhem aan het Willemsplein. Houd vooral hun website in de gaten om op de hoogte te blijven van de opening van dit nieuwe filiaal.

Related Posts

3 Beantwoorden

Bente 1 april 2015 - 4:08 pm

Super mooie bar! Hier zou ik best wel een hapje en een drankje willen doen 🙂

Reply
Tessa 1 april 2015 - 4:12 pm

Ja, mooi he? Het is echt een supergezellig restaurant met een fijne sfeer!

Reply
Tessa 1 april 2015 - 4:14 pm

Misschien trouwens een leuke plek om de bloggersmeeting te houden ;).

Reply

Leave a Comment