StudioZomooi

door admin

Bij StudioZomooi kan je terecht voor allerlei leuke stationery artikelen, decoraties voor in huis, knutselspulletjes, speelgoed, tassen, sieraden en cadeautjes! De shop heeft voor elk wat wils en is daarom ook echt een shop waar je hebberig van wordt!

Het uitgangspunt van StudioZomooi is: cadeautjes waar je blij van wordt, een glimlach door het design of het gebruik, iets wat je leuk vindt voor jezelf of voor een ander. Je kunt zien dat de shop dit ook echt nakomt, de webshop staat namelijk boordevol met artikelen waar je echt blij van wordt of iemand blij mee kan maken.

wanderlust-blog.nl/Collage StudioZomooi 2

Je vind hier de leukste stationery artikelen zoals schriftjes, blokken, opbergbakjes, stempels en allerlei bureau-accessoires. En wat betreft cadeautjes zijn er knutselpakketjes en speelpakketjes voor kinderen, kaarten, posters, eigenlijk maak je iemand al blij met een willekeurig artikel, het is allemaal leuk! Een van onze favorieten: een prachtige world map voor aan de muur waar je pinnetjes kan plaatsen op bijvoorbeeld plekken waar je bent geweest of nog heen wilt. Deze staat bij ons sowieso op het verlanglijstje! Eveneens als het leuke bloemetjesbehang! Wij zijn nou eenmaal dol op gekke vrolijke dingen voor aan de muur.

De webshop is erg overzichtelijk en biedt verschillende categoriën, waaronder stationery, knutselen, spelen, interieur, tassen, sieraden, cadeautjes en verlichting. Per categorie zijn er ook weer verschillende kopjes, zodat je in één oogopslag ziet wat de webshop verkoopt. Er is zelfs een handige schuifknop voor de minimale en maximale prijs, mocht je geen artikelen willen zien die boven je budget gaan. Je komt hier onder andere de merken Cedon, Gezinnig, Bl-ij, Pepin, Arbos, Calafant, Mimi-lou, Studio Ditte tegen en nog veel meer namen waaronder natuurlijk het eigen merk van StudioZomaar.

wanderlust-blog.nl/Collage StudioZomooi

Voor nu ben je misschien al zoet met de site en de Facebookpagina, maar StudioZomooi is ook regelmatig te vinden op diverse events! StudioZomooi staat onder andere op de Pure Markt, Sunday Market en Flavourites Live, events waar wij regelmatig over schrijven. Hou daarom de evenementenkalender goed in de gaten!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/StudioZomooi
Bron foto 2: http://www.studiozomooi.nl/
Bron foto 3: http://www.studiozomooi.nl/

Related Posts

Leave a Comment