ENGEL.

door admin

ENGEL.┬áis een leuke online winkel voor mooie en feestelijke producten zoals slingers, muurdecoratie, cadeautjes, maar ook hele leuke DIY artikelen. Hier vindt je wat leuks voor iedereen, want: “het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”.

In de webshop vind je superleuke spulletjes! Zo vind je er alles voor bijvoorbeeld verjaardagen en andere gebeurtenissen die gevierd moeten worden. Je vind er ook leuke dingen om het huis gewoon mee op te fleuren: posters voor aan de muur, stickers, letters, bloemen, van alles! Naast de muurdecoratie zijn er ook slingers en bloemen te vinden en ook leuke toilettasjes en grote tassen. De ene print nog leuker dan de andere! Ook voor kinder- of kraamcadeautjes kan je hier terecht voor wat vrolijks. Bij elk artikel staat heel duidelijk beschreven wat het is en waar het vandaan komt. Erg prettig voor de koper!

wanderlust-blog.nl/ENGEL.

ENGEL. wil met functionele en duurzame producten haar bijdrage leveren aan de rituelen en mooie dingen in het leven. Dit door middel van een kleurrijke en creatieve stijl, maar ook door een zo duurzaam mogelijk productieproces. Een mooi initiatief toch?

De webshop zelf straalt een en al vrolijkheid en positiviteit uit en de producten natuurlijk ook! Dat is erg leuk om te zien en natuurlijk word je zelf ook blij en misschien een beetje hebberig van al dat leuks. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: http://www.engelpunt.com/
Bron foto 2: http://www.engelpunt.com/

Related Posts

Leave a Comment