Blend Coffee & Wine

door admin

Al eerder schreven wij over het winkelcentrum Oostpoort in ons artikel over Het Faire Oosten. Vlakbij deze leuke fairtrade winkel vind je Blend Coffee & Wine, een heel fijne plek om even te genieten van een heerlijk wijntje of koffie met een verrukkelijke taart.

Blend is een koffie- en wijnbar (zoals de naam al doet vermoeden), maar is zoveel meer dan dat. Natuurlijk drink je hier een heerlijk bakje koffie en is de wijnkaart indrukwekkend te noemen, maar ook voor versgeperste sapjes of een heerlijke kop thee kun je hier terecht. Indrukwekkend is de menukaart, waar je zowel ontbijt, lunch, taart en koek en hapjes voor bij de borrel op kunt vinden. Wij kozen voor twee heerlijke taartjes, de cheesecake en een chocoladetaartje. Beide taartjes waren echt heerlijk!

wanderlust-blog.nl/blend

De wijnbar van Blend noemde ik al indrukwekkend. In het midden van de zaak staat een enorme wijnklimaatkast waarin alle wijn op temperatuur wordt gehouden. De wijnen zijn veelal Europees en zijn zowel per fles als per glas te bestellen. De huiswijn bestel je voor € 3,50 per glas, voor een andere wijn betaal je al snel meer. De keus is dan ook enorm en iedere wijnliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken.

Blend doet zijn best om de gasten te blijven verrassen. Zo wisselt bijvoorbeeld het taartaanbod dagelijks en organiseren zij elke 2e en laatste vrijdag van de maand een gezellige avond met live muziek. Of je hier nu heerlijk rustig wilt zitten met een fijn uitzicht door de grote glazen wanden of wilt genieten van een gezellige avond, het kan hier allemaal.

wanderlust-blog.nl/blend

Je vindt Blend in winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam-Oost aan het Oranje-Vrijstaatplein 40. Blend is maandag tot en met zondag geopend. Van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot 24.00 en op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 01.00. Wil je een blik werpen op de menukaart of de wijnkaart of gewoon meer weten over Blend, check dan zeker hun website.

Related Posts

Leave a Comment