Krullenkop

door admin

De webshop van deze week is Krullenkop. Wat zullen ze hier nou verkopen denk je dan. Kort samengevat vind je hier allerlei spullen die echt ‘hip’ zijn. De webshop wordt daarom wel eens omschreven als hipster webshop. Gelukkig zijn wij van Wanderlust ook hipster genoeg om deze spulletjes geweldig te vinden! Hierbij ook de waarschuwing: heb je op het moment geen geld om te besteden of ben je hard aan het sparen, kijk dan vooral niet op deze webshop, want je zal je niet kunnen inhouden.

Krullenkop

De webshop bestaat uit de kopjes ‘goods for her’, ‘goods for him’, ‘home goods’, ‘books’, ‘posters’, ‘postcards’ en ‘outlet’. De titels spreken al aardig voor zichzelf. Je vindt hier dus allerlei leuke spulletjes voor hem en haar, waaronder wat leuke woonaccessoires en cosmeticaproducten, boeken, schrijfwaren en hele mooie posters en kaartjes! Wij zijn daar absolute suckers voor. Wij hebben dan ook al behoorlijk wat posters en kaartjes gezien, maar deze kaartjes zijn echt onwijs leuk en de illustraties zijn prachtig. Enkele merken die de webshop verkoopt zijn All Things We Like, Dots Lifestyle, Papermint en Zand-Erover. De shop heeft als uitgangspunt: eerlijkheid, waardering en hard werk. Zij zijn van mening dat je met deze 3 ingrediënten producten creërt van goede kwaliteit waarbij men zich bekommert om waar en hoe het product tot stand is gekomen. Hier zijn wij het volledig mee eens!

Krullenkop

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, zijn wij absoluut fan van de webshop! We raden je aan om vooral een kijkje te nemen. Klik hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Krullenkop/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Krullenkop/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/Krullenkop/

Related Posts

2 Beantwoorden

Dionne 2 juli 2015 - 8:26 am

Die lampen en die glazen potten zien er te leuk uit!

Reply
Laura 2 juli 2015 - 8:31 am

Daar zijn wij het helemaal mee eens! 🙂

Reply

Leave a Comment