Postpapier Enzo

door admin

Postpapier Enzo is een super leuke webshop op het gebied van schrijven, hobby, papier en veel andere leuke hebbedingetjes. Bij Postpapier Enzo vind je allerlei handige en natuurlijk ook hele leuke spullen om me en op te schrijven en allerlei hobby-artikelen. Je vind hier bijvoorbeeld scrapbooks, knutselboeken en boeken die je zelf in kunt vullen met bijvoorbeeld recepten, allerlei leuke bureau-accessoires zoals prints, opbergbakjes, notebooks, etuis, kladblokken, paperclips in de vorm van dieren en leuke potloden en pennen. Ook verkopen ze allerlei DIY spullen, kaarten, postpapier, stempels en stickers. Naast de standaard schrijf- en hobbyspullen zal je op de webshop ook gift pakketten tegenkomen die dus erg leuk zijn om weg te geven. De cadeaupakketten zitten vol met leuke schrijfwaren!

wanderlust-blog.nl/Postpapier Enzo

Natuurlijk werkt niks beter als motivatie dan je voor te bereiden op examens, tentamens of misschien bezig te gaan met werkpapieren met allerlei leuke spulletjes op je bureau en om mee en op te schrijven! Laten we eerlijk zijn, dan wordt het toch opeens veel leuker om bezig te gaan met huiswerk? Breng daarom vooral een bezoekje aan Postpaier Enzo! Voor meer informatie kan je op de Facebookpagina terecht.

Bron foto 1: http://www.postpapierenzo.nl/
Bron foto 2: http://www.postpapierenzo.nl/

Related Posts

2 Beantwoorden

Sylvia 19 maart 2015 - 12:32 pm

Ik bezoek die webshop graag, ik word er alleen wel hebberig van ;P

Reply
Laura 19 maart 2015 - 3:08 pm

Leuke webshop he? Wij worden er ook altijd zo hebberig van..
Het is dan ook leuk om dingetjes te kopen die je aan iemand anders kan geven, hoef je je niet zo schuldig te voelen over je aankoop 😉

Reply

Leave a Comment