Apart Living

door admin

Natuurlijk hebben we allemaal wel het één en ander van Ikea in ons huis staan en hebben we geen onbeperkt budget om onze wildste interieurdromen uit te laten komen, maar soms stuit je op een winkel waar je spontaan verliefd wordt op het assortiment en waar je het liefst alles van mee naar huis wil nemen. Apart Living in Alkmaar is zo’n winkel.

Apart Living is gevestigd in de oude stad van Alkmaar, een gezellige verzameling van kleine straatjes waar je unieke winkeltjes en restaurants vindt. Wat ons betreft het gezelligste deel van Alkmaar om te shoppen! Het is in die kleine straatjes wel even zoeken, maar de gezellig ogende etalage lokt je eigenlijk al direct naar binnen. En gelukkig maar, want je vindt hier echt de leukste en meest originele interieuritems en daarnaast ook nog allerlei andere leuke hebbedingetjes.

Apart Living

Apart Living is erin geslaagd om een gezellig huiskamergevoel te creëren in de winkel met het felle kleurgebruik en de gezellige set-up. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en die combinatie maakt winkelen hier erg fijn. Je kijkt je ogen uit in de winkel want het pand staat van top tot teen vol met de meest prachtige items!

Apart Living

Zoals je op de foto’s kunt zien is het assortiment erg divers. Zo vind je hier banken, kasten, stoelen en andere grotere interieuritems, maar ook voor de kleine aankledingen in huis kun je hier uitstekend terecht. Er is een groot assortiment aan lampen, schilderijen en prenten en een erg leuke collectie van muurdecoratie in de vorm van een kleurrijk hert, vis of vogelhuisje. Ook vind je hier prachtige mobiles, kussens en fotolijsten.

Apart Living

Naast deze interieuritems verkoopt Apart Living ook leuke andere items. Zo hebben ze een ruime keuze aan leuke kaarten, verkopen ze diverse soorten tassen en zelfs grappige gadgets en cadeautjes. Het assortiment is echt te uitgebreid om het hier eer aan te doen dus we adviseren iedereen om bij een volgend bezoekje aan Alkmaar écht even naar Apart Living te gaan.

Je vindt Apart Living in Fnidsen 105, midden in het centrum van Alkmaar. De winkel is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 17.30 en op zaterdag van 11.00 tot 17.00. Apart Living heeft ook een eigen webshop, dus voor een kijkje in het assortiment of voor meer informatie kun je de website van Apart Living bezoeken.

Related Posts

4 Beantwoorden

Jannie 23 maart 2015 - 10:58 am

Dank je Tessa, altijd leuk om complimenten te krijgen!
Hartelijke groet uit Alkmaar!

Reply
Tessa 23 maart 2015 - 11:04 am

Graag gedaan en een hartelijke groet terug :).

Reply
Sylvia 23 maart 2015 - 11:25 am

Dat ziet er tof uit 🙂 En aah, die vogelhuisjes!

Reply
Tessa 23 maart 2015 - 11:46 am

Ja he!? Zo leuk! De winkel staat echt vol met dat soort leuke en apart dingen. Word je echt hebberig van :).

Reply

Leave a Comment