Toasty

door admin

Aan de Overtoom in Amsterdam vind je Toasty. Hier eet je de lekkerste broodjes en drink je verse sapjes en heerlijke koffie. Een fijne plek om aan het werk te gaan of om gewoon gezellig te lunchen!

Toasty is een van onze favoriete eetzaakjes in Amsterdam West. De zaak is vrij simpel opgezet met een mooie blauwe muur en leuke meubeltjes. Het eten is echter alles behalve simpel. Je hebt de keus tussen toast, panini’s en foccacia’s. Ook serveren ze lekkere zoetigheden. Op de kaart kom je dingen tegen zoals de New Yorker: huisgemaakte mierikswortel, pastrami en augurken, de BTCC: bacon, tomaat, cheddar en chicken en de Freeky Peer: geitenkaas, honing, tijm en peer. Onze favoriete broodjes zijn de Vegetarian Delight: geitenkaas, aubergine, courgette, rode paprika en knoflook en de Chicken Oriental: oude kaas, gerookte kip, tauge en rode paprika. Bij elke ‘toast’ krijg je ook een heerlijk dipsausje die goed is afgestemd per broodje! En niet alleen de broodjes zijn lekker, maar het drinken ook! Zo hebben ze heerlijke verse sapjes en smoothies, thee en koffie (warm en ijskoud!).

wanderlust-blog.nl/Toasty 2

Mocht je in de buurt zijn, is Toasty een absolute aanrader! Het eten en drinken is goed en wij zijn ook zeker te spreken over de klantvriendelijkheid! Je vindt Toasty aan de Overtoom 437 vlakbij het Vondelpark. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 17:00! Voor meer info en een kijkje in de menukaart klik je hier.

 

Related Posts

Leave a Comment