Filter

door admin

Filter is met hun ‘coffee, cookies & a conscience’ een van onze nieuwe favoriete koffiehuizen in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor niet alleen heerlijke koffie, maar ook lekkere verse sapjes, broodjes en zoetigheden. Naast dat het een gezellige plek is om wat te gaan eten en drinken, kan je hier ook ideaal een paar uurtjes gaan zitten werken! De setting en sfeer leent zich daar prima voor.

Filter is onwijs leuk ingericht met ouderwetse schoolstoeltjes en veel houtwerk, gezellige banken en stoelen waar je heerlijk op neer kan ploffen en prachtige decoraties en kunst op de muren. Behalve dat Filter er erg gezellig en sfeervol uitziet, is het ook een heel goed koffiehuis! Zij proberen zoveel mogelijk bio- en ecologische producten te gebruiken en verkopen ook diverse producten waaronder Tony’s chocolade, Joco’s coffee cups en de Go Pure chips. Op de menukaart kom je de standaard koffie en thee tegen, wat koude drankjes en lekker eten zoals zoetigheden en broodjes. Hiernaast is er ook de smoothie of the day en de treats of the day, wat dus elke keer weer een verrassing is. Zo zit je de ene keer aan een groene smoothie met bananenbrood en de andere keer aan een aardbeiensapje met een stuk chocoladetaart.

wanderlust-blog.nl/Filter

Filter is een absolute aanrader als je het ons vraagt! Dus plof er lekker neer met een taartje of broodje, of ga er lekker aan de slag met je laptop onder het genot van een lekker bakje koffie. En vergeet niet om een stempel te vragen, dit krijg je bij elk drankje en bij een volle stempelkaart krijg je een warme drank gratis. Altijd leuk natuurlijk! Je vindt Filter nabij Waterlooplein op de Valkenburgstraat 124 en het koffiehuis is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 en in het weekend van 9:00 tot 18:00! Voor meer informatie over Filter klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment