Yoghurt Barn

door admin

Ik weet nog wel dat ‘vroegah’ yoghurt het standaard toetje was na een typisch Hollandse maaltijd. Als je echt eens gek wilde doen nam je ‘s ochtends een schaal yoghurt bij je cornflakes, maar voor meer dan dat kwam de yoghurt ook niet op tafel. Maar die tijden zijn voorbij. Yoghurt wordt in bijna iedere hippe koffieshop geserveerd (vaak met homemade granola) en het lijkt wel of iedere zichzelf respecterende foodie niet anders meer doet dan ontbijten met de meest fantastische creaties met yoghurt. Yoghurt is allang niet meer saai en bij Yoghurt Barn hebben ze van yoghurt serveren bijna een kunst gemaakt.

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn vind je heel centraal in Utrecht vlakbij de Neude, maar ook in De Pijp in Amsterdam. Natuurlijk serveren ze hier ook koffie en gebak, maar kom op, je bent hier niet voor niets, je kunt net zo goed eens iets van hun heerlijke yoghurtcreaties proeven. De keuze is enorm, zo kun je kiezen voor yoghurt, hangop of frozen yoghurt en heel veel verschillende toppings. Als je niet zo goed bent in keuzes maken (guilty!) dan zijn er diverse specials waar je uit kunt kiezen. Proef bijvoorbeeld eens de Merry Berry, Brownie Bango, Crazy Cookie of Energy Explosion. Je kunt ook kiezen voor een blended yoghurt, een heerlijke yoghurtsmoothie gemaakt met allerlei groente en fruit en met pakkende namen zoals Popeye Power (met natuurlijk spinazie!).

Het interieur van Yoghurt Barn doet enigszins rustiek aan door het vele gebruik van hout en aan de muur hangen superleuke tasjes van O My Bag, speciaal ontworpen voor Yoghurt Barn. Je kunt hier heel fijn zitten, maar dan moet je wel geluk hebben dat er een plekje vrij is want het is er heel druk. Ze zijn afgelopen jaar verkozen tot het leukste restaurant van Utrecht en dat is te merken! Sommige tafels zijn al gereserveerd voor een Yoghurt Barn High Tea. Jazeker, je kunt hier ook theeleuten onder het genot van gebak en yoghurt.

wanderlust-blog.nl/yoghurt barn

Al met al snappen wij zeker waarom Yoghurt Barn is uitgeroepen tot het leukste restaurant van Utrecht. Naast dat ze een superleuk restaurant hebben met allerlei heerlijks is alle zuivel ook nog eens biologisch en proberen zij met de winkel zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Yoghurt Barn is dus zeker een bezoekje waard en als je daar dan bent dan raden wij je zeker de Brownie Bango met frozen yoghurt aan. Zo lekker!

Je vindt Yoghurt Barn in Utrecht in de Vinkenburgstraat 15. Er is ook een Yoghurt Barn te vinden in Amsterdam, daar vind je het restaurant in De Pijp, in de Eerste van der Helststraat 80. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of nieuwe producten? Kijk dan eens op de website van Yoghurt Barn.

Related Posts

Leave a Comment