Rock On Vintage

door Wanderlust

Rock On Vintage is sinds 2012 actief als een vintage mode webshop. De collectie bestaat uit bijzondere en unieke stukken. De shop biedt veel kleding en schoenen, maar ook accessoires zoals tassen en hoeden. Het is zelfs mogelijk om vanuit de rest van Europa te bestellen! De artikelen die zij hebben, zijn in de meeste gevallen uniek, althans op hun webshop. Het komt dus voor dat een leuk paar schoenen er maar in 1 maat is. Eigenlijk heeft de webshop echt dat “vintage winkelen”-gevoel, je moet maar net mazzel hebben dat het leuke artikel jouw maat is en als je iets hebt gevonden, is het wel een pareltje!

Waar vintage soms aan de dure kant kan zijn, is het shoppen op deze site soms voordeliger dan in de bekende modeketens. Hoe fijn is dat? Ook ben ik erg te spreken over de mooie foto’s. Zelfs met een kale bankrekening en alleen ter inspiratie is het erg leuk. Wat ook erg leuk is aan de webshop is dat zij ook een kopje met “Mood” hebben; een dergelijk moodboard met leuke foto’s ter inspiratie. Deze beelden naar mijn mening af wat de shop wilt uitstralen; pracht en klassiek. Wat ik zelf wel jammer vind, is dat de verkochte artikelen best een poosje online blijven staan. Er staat dan wel ‘sold out’ bij, maar toch is het jammer om een leuk artikel tegen te komen dat er niet meer blijkt te zijn.

Rock on Vintage

Mocht een artikel bij ontvangst toch tegenvallen, geeft de shop de mogelijkheid om te retourneren binnen 7 dagen. Je krijgt dan wel een tegoedbon, maar er is gelukkig genoeg leuks te vinden op de site!

We hebben gemerkt dat “ROV” in een korte tijd er onwijs op vooruit is gegaan. De collectie is veel groter geworden, de site mooier en overzichtelijker en de artikelen zijn gaaf en bijzonder. Een shop om in de gaten te houden dus!

Bron foto 1: http://www.rockonvintage.com
Bron foto 2: http://www.rockonvintage.com

Related Posts

2 Beantwoorden

Mariska 1 maart 2015 - 6:54 pm

Rov in echt één van mijn favoriete online shops! Ik kijk er dagelijks op en kan het dan ook soms niet laten om iets kopen.
Mijn lievelings pull komt zelf van hun.

Liefs Mariska

Reply
Laura 1 maart 2015 - 6:57 pm

Ja leuke shop he! Ik zie ook altijd zoveel leuks en ben dan opgelucht wanneer een leuk artikel niet mijn maat is, scheelt me behoorlijk in de portemonnee 😉

Reply

Leave a Comment