Coffee Room

door admin

Je ziet ze steeds meer in Amsterdam: kleine koffieshops waar je in een gemoedelijke setting kunt genieten van écht goede koffie en heerlijk eten. Niks moeilijk doen of een uitgebreide kaart, gewoon betaalbare kwaliteit en een goede sfeer. Dat is precies wat Coffee Room in Amsterdam is en wat het één van onze favoriete plekken in Amsterdam-West maakt.

Coffee Room is misschien een koffieshop die je zo op het eerst gezicht gewoon voorbij zou fietsen of lopen. Het valt niet bijzonder op in de erg drukke Kinkerstraat, met de Foodhallen even verderop en Lot Sixty One er tegenover ben je misschien geneigd om door te lopen. Vooral niet doen. Coffee Room doet stiekem een beetje studentikoos aan met de diverse posters op de muur en de eenvoudige meubels. Maar de enorm grote bar waar al het eten en drinken vers wordt bereid, het prachtige krijtbord aan de muur met het menu en het gemêleerde publiek dat hier zit verraad toch dat Coffee Room wel meer is dan een lokale studenten hangout.

Coffee Room
Voor de omvang van Coffee Room is het menu verrassend uitgebreid. Natuurlijk kun je hier verschillende soorten koffie en thee bestellen (uitstekende koffie trouwens!), maar ook de smoothies zijn zeker het bestellen waard. Voor bij je drankje kun je kiezen voor diverse heerlijke taartjes of een sandwich, tosti of kom soep. De broodjes en cakes zijn met veel zorg gemaakt en bestaan zoveel mogelijk uit lokale en biologische ingrediënten. Ook nog eens verantwoord dus!

De WiFi is trouwens gratis en dat merk je want de hele koffieshop zit keer op keer vol met hardwerkende studenten, zzp’ers en/of bloggers. Bijkomend voordeel hiervan is dat je ongestoord met je neus in de laptop kunt duiken onder het genot van een heerlijke bak koffie. Misschien een klein nadeel aan Coffee Room is dat je zelf je bestelling door moet geven bij de bar. Je eten of drinken wordt daarna wel naar je toe gebracht natuurlijk.

Je vindt Coffee Room in de Kinkerstraat 110 in Amsterdam. Voor actuele openingstijden of meer informatie kijk je op hun facebookpagina.

Related Posts

Leave a Comment