YAY

door Wanderlust

Pas geleden is healthstore YAY geopend en natuurlijk moesten wij hier heel snel een bezoek aan brengen. Wij hadden al hoge verwachtingen van deze nieuwe hotspot in De Pijp en deze waren zeker terecht. YAY is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar je wat kunt eten en drinken en yogalessen en workshops kunt volgen. We love it!

Het eerste wat opvalt als je het cafégedeelte binnenkomt is de prachtige bohemian stijl en de earthy sfeer die in de winkel hangt. Er is een prachtige zithoek bij het raam waar je wel onderuit móet zakken, wat met lekkere koffie en cake totaal geen straf is natuurlijk. Natuurlijk zijn er ook diverse tafeltjes waar je gezellig aan kunt zitten. Je kunt je hier te goed doen aan iets zoets of een heerlijk broodje.

wanderlust-blog.nl/yay amsterdam

In de winkel zelf vind je veel pure, eerlijke en duurzame producten van innovatieve jonge merken met een bijzonder verhaal. Zo verkopen ze hier items van onder andere The Fair Ladies, ME&MATS en Dhana Chocolade. YAY is dé plek voor leuke hebbedingetjes, cadeautjes, inspiratie, gezelligheid en veel lekkers. Een must visit dus!

YAY

Je vindt YAY op de Gerard Doustraat 74 in de bruisende Pijp in Amsterdam. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van YAY. Het café is 7 dagen in de week geopend van 08.00 tot 19.00 en de winkel is dagelijks wat korter open, dus houd hier rekening mee.

Related Posts

Leave a Comment