Tweedehands Woongenot

door admin

Tweedehands Woongenot is een online shop die mooie klassieke meubels aanbiedt. Het zijn voornamelijk tweedehands design, retro en vintage spullen uit de periode van 1950 tot 1980. Het assortiment bestaat uit stoelen, bureaus, tafels, kasten, maar ook hier en daar een leuk kleinigheidje voor in het huis en prachtige kunststukken. Een ideale webshop om een huisje mee in te richten dus! Sommige artikelen zijn prijzig, maar wel een goede investering in een mooi oud stuk meubilair/kunst. Bij de artikelen staat een hele mooie omschrijving met alle details die van belang zijn, je wordt echt goed geïnformeerd over hoe oud het artikel is en waar deze vandaan komt.

De webshop biedt de mogelijkheid om de meubels te herstofferen. Hiervoor werken zij samen met een stoffeerder waar ook direct contact mee op te nemen is. Ook is het mogelijk om contact op te nemen en een afspraak te maken om een artikel te komen bekijken. Erg prettig, mocht je een grote aankoop willen doen. Verder bieden ze een goede service wat betreft de aflevering van meubels e.d. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden en de artikelen kunnen per post verzonden worden, maar ook afgeleverd of opgehaald.

wanderlust-blog.nl/tweedehands woongenot

En mocht je zelf nou een prachtstuk in huis hebben waar je zelf eigenlijk niks aan hebt, koopt de webshop het ook graag van je over! Ben je op zoek naar een mooi ouderwets schoolstoeltje of een leuke lamp, de shop biedt prachtige artikelen aan.

Bron foto 1: http://www.tweedehandswoongenot.nl/
Bron foto 2: http://www.tweedehandswoongenot.nl/

Related Posts

Leave a Comment