Happy Vintage

door admin

Een van onze nieuwe favoriete webshops is Happy Vintage. Hier kunt men niet alleen shoppen voor vintage meubels, maar deze ook huren voor een speciale gelegenheid. Super leuk dus voor een fotoshoot, vintage bruiloft of ander feestje.

Bij Happy Vintage vind je super bijzondere¬†vintage meubels. De een nog mooier dan de ander. Je kunt hier shoppen voor onder andere krukjes, trappen, tafels, bureau’s, lampen, kasten, stoelen, kisten, spullen van boomstam en allerlei woonaccessoires. Voor mooie vintage betaal je natuurlijk wel wat. Wil jij nou gebruik maken van deze mooie vintage meubels, maar deze niet gelijk permanent aanschaffen? Dan heeft Happy Vintage de perfecte oplossing. Je kunt hier namelijk allerlei prachtige spullen huren voor een speciale gelegenheid. Dit werkt ook heel simpel: je¬†stuurt gewoon een lijst op met de spullen die jij wilt huren. Hoe leuk is dit?

wanderlust-blog.nl/Happy-vintage

Wij vinden Happy Vintage een hele leuke webshop en vinden het hele huurconcept super slim! Ben je benieuwd geworden? Klik dan hier voor de website en hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/happyvintagewebshop/
Bron foto 2: http://www.happyvintage.nl/

Related Posts

Leave a Comment