Amsterdam Kookt

door admin

Het festivalseizoen is in volle gang en dit jaar vinden er meer festivals plaats dan ooit. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg leuke muziekfestival om te bezoeken, maar sinds een aantal jaren zijn de foodfestivals ook steeds populairder. Amsterdam is dit jaar een foodfestival rijker met de eerste editie van Amsterdam Kookt deze week.

Van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus staat de NDSM-werf in Amsterdam geheel in het teken van lekker eten en fijne muziek tijdens Amsterdam Kookt. Vier dagen lang geniet je hier van leuke optredens van allerlei artiesten, heerlijk eten van de diverse aanwezige foodtrucks, leuke workshops en kookdemonstraties en natuurlijk een heleboel gezelligheid.

De line-up van Amsterdam Kookt is verrassend goed. Zo kun je hier donderdag de Handsome Poets op het podium bewonderen en staat zondag Splendid op het podium om het feest in stijl af te sluiten. Voor een overzicht van alle andere optredens kun je hier een kijkje nemen.

Op foodgebied valt er hier natuurlijk ook genoeg te beleven! Of je nu houdt van wafels, pasta, Vietnamees streetfood, saté, bitterballen of de Libanese keuken of toch liever kiest voor een verse maaltijd met insecten (ons niet gezien, eerlijk gezegd), je vindt het hier allemaal. Wil je weten of jouw favoriete foodtruck aanwezig is? Neem dan hier een kijkje. Daarnaast worden er diverse kookworkshops en -demonstraties gegeven dus er is van alles te beleven.

Amsterdam Kookt is op donderdag geopend van 16.00 tot 23.00 en op vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 23.00. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en het weer belooft beter te worden dit weekend dus dat wordt zeker een leuk en smakelijk feest. Wij zijn er in elk geval bij. Komen jullie ook?

Related Posts

Leave a Comment