Viva Las Vega’s Food Festival – Summer Edition

door admin

Dit weekend ontdek je hoe veelzijdig en smakelijk een plantaardige lifestyle is tijdens het Viva Las Vega’s Food Festival in Amsterdam. Tijdens deze Summer Edition worden De Hallen in West voor even omgetoverd tot het sfeervolle platform van Viva Las Vega’s waar je heerlijk kunt eten, kunt struinen over de markt en diverse workshops en lezingen kunt bijwonen om je volop te laten inspireren.

Viva Las Vega's Food Festival

Het festival wordt georganiseerd door Stichting Viva Las Vega’s en dit betekent dat het hele festival in het teken staat van plantaardig eten. De organisatie en het event laten duidelijk zien dat een plantaardige lifestyle leuk, gevarieerd en vooral heel smakelijk is. Tijdens het festival geniet je van allerlei lekkers van foodtrucks als Puzzles, The Dutch Weed Burger, Vegasus en The Libanese Sajeria. Daarnaast shop je bij diverse shops met vegan producten, zoals Happy Herbi, Lekker In Een Potje, Veggie4U, LoveChock, The Good Stuff Bakery, Lush, Pure Natural Cosmetics en Vegabond. Natuurlijk is er ook een vol programma tijdens dit weekend. Zo kun je diverse films bekijken, kookdemonstraties bijwonen en workshops van Lisa Steltenpool, Jelle de Jong of Merel Wildschut (van De Groene Meisjes) volgen. Het programma is inspirerend en divers en legt een sterke nadruk op duurzaamheid naast plantaardig eten.

Viva Las Vega's Food Festival

Het Viva Las Vega’s Food Festival vindt plaats op 23 en 24 juli van 10.00 tot 20.00 in De Hallen in Amsterdam. De toegang is geheel gratis, maar voor sommige workshops of demonstraties geldt een toegangsprijs. Voor meer informatie over dit leuke event of een uitgebreid programma kun je een kijkje nemen op de website van het Viva Las Vega’s Food Festival.

Related Posts

Leave a Comment