De SMKBLVRD

door Wanderlust

Op zaterdag 17 september vindt de SMKBLVRD, oftewel de Smaakboulevard, plaats: hét foodevenement van Amsterdam Nieuw-West. Voor deze gelegenheid wordt het Sloterpark omgetoverd tot een sprankelend festival waar je heerlijk kunt eten en drinken, kunt genieten van divers entertainment en natuurlijk kunt genieten van de prachtige omgeving.

De SMKBLVRD is een ode aan culturele diversiteit. Door mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de culinaire en culturele tradities van hun mede-stadsbewoners wordt de onderlinge verbinding gestimuleerd. Dit jaar vindt het event alweer voor de 4e keer plaats. Vorig jaar bezochten maar liefst 7000 mensen het festival dus het belooft een mooi feest te worden. Natuurlijk staat heerlijk eten centraal tijdens de SMKBLVRD. Maar liefst 18 keukens en 35 streetfood stands bieden een uitgebreide selectie aan hapjes en drankjes van over de hele wereld. Ook de Amsterdam Blend Market is aanwezig waar je kunt shoppen voor unieke en creatieve items van lokaal talent. Daarnaast vinden er diverse  muzikale optredens plaats. Er is zowel op culinair als cultureel gebied veel aandacht voor lokaal talent.

De SMKBLVRD vindt plaats op zaterdag 17 september van 13.00 uur tot 21.00 uur in het Sloterpark in Amsterdam-West. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de SMKBLVRD.

Bron foto: https://www.facebook.com/smaakboulevardsloterpark/

Related Posts

Leave a Comment