De 5 leukste events dit weekend

door admin

De zomer lijkt nu toch echt tot zijn eind te komen dus een beter moment om van de bank af te komen en één van de vele leuke events van dit weekend te bezoeken is er niet. Wij hebben ook deze vrijdag weer de 5 leukste events voor jullie op een rij gezet.

Rotterdamse Kost

Rotterdamse Kost

Van 15 tot en met 18 september staat het Museumpark in Rotterdam geheel in het teken van al het moois, lekkers en leuks dat Rotterdam te bieden heeft tijdens de 4e editie van Rotterdamse Kost. Geniet vier dagen lang van muziek, kunst, cultuur en horeca en een heleboel gezelligheid in het hart van Rotterdam. Voor meer informatie over Rotterdamse Kost kijk je hier.

NeighbourFood & Fleamarket

NeighbourFood Market

Iedere 3e zondag van de maand vind je in Amsterdam één van de leukste foodmarkten in ons land, de NeighbourFood Market. Op deze markt kun je je te goed doen aan al het lekkers dat producenten van in en rond Amsterdam te bieden hebben in een heel gezellige sfeer. De markt is trouwens niet alleen een foodmarket, maar ook een flea market. Wandel rustig langs alle leuke kraampjes terwijl je geniet van een heerlijk hapje en drankje. De NeighbourFood & Fleamarket vindt dit weekend plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in de Westergasfabriek. Voor meer informatie neem je hier een kijkje.

De SMKBLVRD

smkblvrd

Op zaterdag 17 september vindt de SMKBLVRD, oftewel de Smaakboulevard, plaats: hét foodevenement van Amsterdam Nieuw-West. Voor deze gelegenheid wordt het Sloterpark omgetoverd tot een sprankelend festival waar je heerlijk kunt eten en drinken, kunt genieten van divers entertainment en natuurlijk kunt genieten van de prachtige omgeving. De SMKBLVRD is een ode aan culturele diversiteit. Door mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de culinaire en culturele tradities van hun mede-stadsbewoners wordt de onderlinge verbinding gestimuleerd. De SMKBLVRD vindt plaats op zaterdag 17 september van 13.00 uur tot 21.00 uur in het Sloterpark in Amsterdam-West. De toegang is gratis. Meer informatie vind je hier.

Local Goods Market

Local Goods Market

Dit weekend vindt er ook weer een fantastische editie van de Local Goods Market plaats in Amsterdam. De Local Goods Market is een markt georganiseerd door Pakhuis De Zwijger in samenwerking met Paperdoll/Indie Brands waar alleen producten verkocht worden die in Amsterdam ontworpen of gemaakt zijn. Je vindt hier dus prachtige lokale producten en de sfeer is altijd erg goed. Dit weekend vindt de markt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september en staat de markt geheel in het teken van Leather, Denim & Wood. Meer informatie vind je hier.

Vintage Kilo Sale

Zipper

Liefhebbers van vintage kunnen dit weekend hun hart ophalen in Tilburg tijdens de Vintage Kilo Sale georganiseerd door The Vintage Rebel. Tijdens zo’n sale shop je naar hartenlust tussen de ongetwijfeld ontzettend leuke items. Hier kies je jouw favorieten uit, deze pas je natuurlijk nog even, en op de aanwezige weegschalen check je ook tussendoor hoeveel jouw buit weegt. Wil je gaan afrekenen dan betaal je voor jou vintage items naar gewicht. Dit weekend vindt de Vintage Kilo Sale plaats op 17 en 18 september van 12.00 tot 17.00 in de Hall of Fame aan de Burgemeester Brokxlaan 6 in Tilburg. Meer informatie vind je hier.

Bron foto 1: Jens Johnsson @ https://unsplash.com/
Bron foto 2: Tijmen Kielen @ http://rotterdamsekost.nl/
Bron foto 4: https://www.facebook.com/smaakboulevardsloterpark/

Related Posts

Leave a Comment