Sunday Market

door admin

De Sunday Market is een maandelijks terugkerende markt in Amsterdam waar alles draait om fashion, design en art. De markt biedt ontwerpers, kunstenaars en andere creatievelingen een platform om in contact te komen met het publiek en de bezoekers maken op de markt op een laagdrempelige manier kennis met een heleboel mooie ontwerpen.

Sunday Market

De Sunday Market is geïnspireerd door de diverse Londense markten als Portobello en Camden waar creativiteit en winkelen op een mooie manier samenkomt. Op de markt staan zowel bekende namen als nieuw talent en elke keer wisselt het aanbod waardoor je bij elk bezoek nieuwe dingen ontdekt. Laat je verrassen door het leuke aanbod aan interieurdesign, mode, sieraden, accessoires, kunst, food en zoveel meer moois!

Sunday Market

De eerstvolgende editie van de Sunday Market vindt plaats op zondag 11 december en is de Sunday Market Funky Xmas Market. De toegang is geheel gratis. Wil je meer informatie over deze leuke markt neem dan eens een kijkje op de website van de Sunday Market.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/SundayMarketAmsterdam/

Related Posts

Leave a Comment