Pop Up Market

door admin

Dit weekend vindt de Pop Up Market plaats in Dordrecht: een gezellige, creatieve lifestyle markt waar je in een gemoedelijke sfeer kunt shoppen bij diverse kraampjes met mooie handgemaakte artikelen, vintage producten en heerlijk biologisch eten.

De Pop Up Market is een nieuw initiatief van SHPPR Events, dezelfde organisatoren als de succesvolle Swan Market die sinds 2010 al erg succesvol is in standplaats Rotterdam en steden waar uitstapjes naar gemaakt zijn. Op de Pop Up Market vind je meer dan 80 kramen met veelal unieke en creatieve items van kleine ondernemers en natuurlijk valt er ook een heleboel lekkers te eten en te drinken en vinden er gedurende de dag leuke optredens plaats van lokale artiesten. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de allerkleinsten.

De Pop Up Market vindt elke laatste zondag van de maand plaats van 12.00 tot 17.00 op het Beverwijcksplein in Dordrecht. Voor meer informatie over de markt en over de aanwezig standhouders kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de Pop Up Market.

Bron foto: https://www.facebook.com/PopUpMarkt/

Related Posts

Leave a Comment