Local Goods Market

door Wanderlust

Hoewel we bijna iedere week in ons eventoverzicht de Local Goods Market aanraden als leuk event kwamen we tot de ontdekking dat we nog nooit een uitgebreid artikel hadden geschreven over deze supergezellige markt. Zonde natuurlijk, dus daarom vandaag alsnog een uitgebreide blogpost over deze markt in Amsterdam.

De Local Goods Market is een markt georganiseerd door Pakhuis De Zwijger in samenwerking met Paperdoll/Indie Brands. De markt vindt bijna wekelijks plaats op zaterdag en eens in de maand organiseren zij een speciale weekend editie waarbij de markt op zaterdag en zondag plaatsvindt en een speciaal thema heeft. Op de Local Goods Market worden alleen producten verkocht die in Amsterdam ontworpen of gemaakt zijn. En dat aanbod is enorm verrassend! Elke editie slagen zij er weer in om nieuwe ondernemers aan te trekken en naast dat het gewoon een leuke markt is om te shoppen is het ook een leuke manier om kennis te maken met allerlei leuke nieuwe initiatieven in en rond Amsterdam.

Dumpies en Wool & Water

Maar wat vind je dan zoal op de Local Goods Market? Aangezien de aanbieders die aanwezig zijn kunnen wisselen per week is dat moeilijk te zeggen, maar je vindt hier standaard fijne kraampjes met heerlijk eten en fijne delicatessen, stands met de beste vintage en fashion en de leukste handgemaakte items zoals knuffels en sieraden. Aankomende editie geniet je bijvoorbeeld van een heerlijk biertje van Amsterdam Brewboys met ambachtelijke charcuterie, worst en gerookte kaas van Lepelboom, Gebroeders de Wolf en VanBoef. Dumpies is aanwezig met de leukste knuffels van gerycycled wol, VAN SYB biedt prachtige handgemaakte leren tassen aan, My TreasureHunt biedt mooie sieraden aan en onder andere Afriek, Wool & Water en Fashion Junky verkopen hier hun kleding. Voor een volledig overzicht van alle aanbieders die aanwezig zijn bij aankomende editie kijk je hier.

Local Goods Market

De Local Goods Market vindt bijna wekelijks plaats in De Hallen in Amsterdam. De eerstvolgende editie vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 december en staat geheel in het teken van Kerst. Voor een overzicht van alle geplande markten en de aanwezige aanbieders kijk je op de Facebookpagina van de Local Goods Market.

Related Posts

2 Beantwoorden

Daphne 25 maart 2015 - 9:22 am

Leuke markt!

Reply
Tessa 25 maart 2015 - 10:42 am

Ja he? Het is iedere keer weer verrassend en heel erg leuk!

Reply

Leave a Comment