Flavourites Live

door admin

Afgelopen weekend vond alweer de zevende editie plaats van Flavourites Live, een ontzettend leuk event waarbij je de kans krijgt om de leukste webshops live te bezoeken. Flavourites Live wordt jaarlijks georganiseerd door Flavourites, het online portaal naar de leukste webshops. Flavourites Live vond plaats van 20 tot en met 22 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Deze stoere locatie was ideaal voor het event en bood meer dan genoeg ruimte voor alle leuke stands. Drie dagen lang waren hier de leukste webshops live te bezoeken en was er nog een heleboel meer te beleven op creatief en culinair gebied en wij mochten erbij zijn!

Flavourites Live

In de gezellig ingerichte Kromhouthal stonden ontzettend veel stands van heel veel verschillende webshops. Natuurlijk zagen wij stands van een paar van onze favoriete webshops, zoals Attic Empire, Dreamkey, Engel., Hipgemaakt en Liefs Label, maar we hebben ook een heleboel leuke nieuwe webshops ontdekt. Er waren opvallend veel stands met kinderproducten, maar ook heel veel leuke webshops met allerlei papierwaren, zoals slingers, kaartjes, posters en schriftjes. Natuurlijk maakten bezoekers hier ook kennis met leuke nieuwe producten en merken zoals de lasergesneden meubels en accessoires van Atelier VIX, de bentobox inspiratie van Deleukstelunch en de oneindige stempelmogelijkheden van Durf te Stempelen.

Flavourites Live

Natuurlijk is het aanbod aan webshops op zo’n gezellig event overweldigend, maar toch hebben wij een aantal webshops bezocht die er voor ons echt uitsprongen. Zo vonden wij de stand van Eef Lillemor echt de moeite waard. De illustraties op hun producten zijn zó leuk! De mooie papierproducten van het inspirerende merk Handwritten zijn ook echt de moeite waard en als je op zoek bent naar een online warenhuis met bijzondere en hippe producten dan zit je bij House of Products aan het goede adres. De komende tijd zullen wij jullie natuurlijk op Wanderlust kennis laten maken met een aantal van onze nieuw ontdekte favoriete webshops.

Flavourites Live

Natuurlijk was er naast shoppen nog veel meer te beleven op Flavourites Live. Zo waren er ook diverse workshops en demonstraties bij te wonen. De meeste workshops waren te volgen bij het PapierAtelier van Monique van der Vlist van Happy Makers Blog, achterin de hal. In deze gezellige creatieve hoek kregen bezoekers elke dag de kans om hun favoriete creatieve inspiratiebronnen te ontmoeten en de leukste creaties te maken. Zo waren workshops te volgen om je eigen muurboeket of persoonlijk boekje te maken of om handlettering te leren.Tijdens het bezoek van Joke van Jeau And kregen bezoekers de kans om hun eigen wensteksten in prachtige letters te laten schrijven en Marieke ten Berge maakte van bezoekers een uniek portret. Het hele weekend was er op creatief gebied genoeg te beleven bij het PapierAtelier.

Flavourites Live

Dit jaar was er ook extra veel aandacht besteed aan food op Flavourites Live. Niet alleen was het voor bezoekers mogelijk om een hapje en drankje te doen bij het aangelegen restaurant Stork, in de hal zelf waren ook diverse barretjes en foodtrucks aanwezig voor de nodige versnaperingen. Bij de entree stond een koffiebar van BeanBrothers en halverwege de hal een gezellig foodpleintje waar een kop koffie of een glas wijn van Vive Le Vin kon worden genuttigd. Maar de grootste foodcourt bevond zich achterin de hal waar gezellige tafels en banken waren geplaatst en waar diverse foodtrucks zich hadden verzameld. Hier konden bezoekers onder andere genieten van een heerlijk glaasje drinken, diverse bruschetta’s van Buschetta, tosti’s van Heet Brood en thee en gebak van de Theetantes.

Flavourites Live

Al met al was het een zeer geslaagde editie van Flavourites Live. We hebben kennis gemaakt met een heleboel leuke nieuwe webshops, inspiratie opgedaan voor ons interieur en de nodige cadeautjes voor de feestdagen en een ontzettend gezellige dag gehad. Wij hebben nu al zin in de volgende editie!

Related Posts

1 comment

Terugkijken op het PapierAtelier bij Flavourites Live - Happymakersblog 1 december 2015 - 1:27 am

[…] – Bubblemint – Mevrouwknot – Wanderlust – Showhome – Noordinarytales – Vanonzetafel […]

Reply

Leave a Comment