All Things We Like

door admin

Op Flavourites Live (klik hier voor het verslag) maakten wij kennis met All Things We Like. Dit is een geweldige webshop voor interieuraccessoires en accessoires zoals sieraden en tassen. Wij hebben onze ogen uitgekeken bij het stand en willen jullie graag kennis laten maken met de webshop van All Things We Like!

wanderlust-blog.nl/all-things-we-like
Op de webshop vind je originele designproducten. De collectie bestaat uit houten sieraden, tassen, servies, kussens en posters en kaarten. Je vindt hier ook sieraden die via een 3D printer zijn gemaakt. Super mooi en bijzonder! Onze absolute musthaves van All Things We Like zijn toch wel de botanische posters en kaarten, deze zijn zó mooi. Ook is het nieuwe servies met allerlei ‘creepy crawlies’ een absolute favoriet. Wat wij ook fijn vinden aan deze leuke webshop is dat de producten grotendeels handgemaakt zijn en zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd worden.

Gelukkig komen de feestdagen er weer aan, want met de ontdekking van deze webshop staat onze verlanglijst boordevol hebbedingetjes! Ben je benieuwd geworden naar All Things We Like? Neem dan een kijkje op de website of op de Facebookpagina.

Bron foto 1: www.facebook.com/allthingswelike
Bron foto 2: www.facebook.com/allthingswelike

Related Posts

Leave a Comment