Nieuw Geopend: Fat Joe’s

door admin

Hilversum wordt een steeds leukere stad om een dagje te shoppen. Je vindt er leuke winkels als Homelike, De Winkel en De Koekenbakkers en voor een lekker hapje en drankje kun je altijd terecht bij Flinders Café of tapasrestaurant VIDA. Sinds kort ben je ook voor een heerlijk Italiaans avondje in Hilversum aan het goede adres want onlangs opende restaurant Fat Joe’s hier de deuren. Fat Joe’s is dé plek voor pasta, wijn en goede koffie: dingen die wij graag hebben!

wanderlust-blog.nl/fat joe hilversum
Fat Joe is geboren in het zuiden van Italië en opgegroeid in New York City. Dit herken je terug aan de menukaart. Zo worden er Amerikaanse pasta’s geserveerd en een paar pure Italiaanse klassiekers die je ook zeker moet uitproberen. Naast de heerlijke pasta’s is er natuurlijk ook veel lekkers te drinken, denk aan geweldige Italiaanse koffie en heerlijke wijn.

Fat Joe’s is te vinden op de Groest 42 in Hilversum, middenin het centrum. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 11:00 tot 01:00, maar let op: de keuken sluit om 22:00. Meer informatie vind je op de website.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/fatjoeshilversum
Bron foto 2: https://www.facebook.com/fatjoeshilversum

Related Posts

Leave a Comment