Nieuw geopend: Mr. Sister

door Wanderlust

De laatste tijd zoemde het op social media over de nieuwste hotspot aan het IJ: Mr. Sister. Wanneer de hotspot zou openen wist niemand, maar iedereen was blij dat het leegstaande pand op deze ontzettend gunstige locatie eindelijk in gebruik werd genomen. Vorig week ontdekten wij dat Mr. Sister stiekem al in het weekend de deuren had geopend om proef te draaien dus ga er zeker eens langs als je in de buurt bent!

Mr. Sister is een erg gunstig gelegen nieuwe hotspot aan het IJ, achter het Centraal Station van Amsterdam. Het restaurant is gevestigd in het gebouw van Pier 10, het voormalige rederijkantoor van de West-Frieslandlijn op Steiger 10 aan de De Ruyterkade. Het gebouw is een rijksmonument en heeft een fantastisch uitzicht over het IJ en daarom was het zo ontzettend zonde dat het gebouw leeg stond. Gelukkig is daar met de komst van Mr. Sister nu verandering in gekomen. Dit is dé nieuwe plek voor een heerlijk ontbijt, een snelle lunch of een gezellig diner met een borrel. Vanwege de ligging kun je hier naast plaatsnemen in de zaak of op het gezellige terras ook terecht voor take away. Ideaal!

Je vindt Mr. Sister aan de De Ruyterkade 10 aan het IJ, achter het Centraal Station in Amsterdam. De zaak is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Voor meer informatie over de hotspot kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Mr. Sister.

Related Posts

Leave a Comment