Nieuw geopend: The Breakfast Club Wibautstraat

door Wanderlust

Het ontbijt is in de laatste jaren van een maaltijd die vaak werd overgeslagen gerezen tot één van de meest belangrijke en hippe maaltijden van de dag en steeds meer restaurants spelen daar handig op in door een uitgebreid ontbijtmenu aan te bieden of zelfs bekend te staan als dé hotspot voor het ontbijt. Eén zo’n hotspot is The Breakfast Club in Amsterdam en binnenkort kan ook Amsterdam-Oost genieten van een heerlijk ontbijtje op elk moment van de dag met de opening van een nieuwe vestiging aan de Wibautstraat.

Begonnen met een vestiging in Amsterdam-West in 2014 is The Breakfast Club in de laatste jaren al snel uitgegroeid tot één van de hipste hotspots van de stad. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat er een nieuwe vestiging opende en dat gebeurde enkele maanden geleden met de opening van The Breakfast Club aan het Haarlemmerplein. Het bleek dat deze hotspot echter nog niet uitgegroeid was want een tijd geleden ontdekten wij dat de hotspot grootse plannen had voor nog een vestiging in Amsterdam. Deze nieuwe vestiging is nu werkelijkheid geworden met de opening van The Breakfast Club aan de Wibautstraat.

De nieuwe vestiging van The Breakfast Club opent vandaag, 23 augustus, vanaf 08.00 uur de deuren aan de Wibautstraat 56 in Amsterdam. Natuurlijk zijn de andere vestigingen aan het Haarlemmerplein en aan de Bellamystraat in Amsterdam ook gewoon te bezoeken. Wil je meer weten over deze leuke hotspot? Bezoek dan de website van The Breakfast Club.

Bron foto: https://www.facebook.com/thebreakfastclubwbs/

Related Posts

Leave a Comment