Nieuw geopend: H. Burger

door Wanderlust

Maandenlang was het een verrassing: wat wordt H. Burger en wanneer openen ze dit nieuwe restaurant nu eindelijk? We hebben er lang op moeten wachten en er werd weinig bekendgemaakt vooraf, maar nu is het dan toch zover: H. Burger heeft de deuren geopend in Amsterdam.

Dat er vooraf al zo’n buzz was omtrent het nieuwe restaurant is niet verwonderlijk. De oprichters, Abdel El Hamri en Youssef Bouali, zijn beide afkomstig uit de creatieve sector en bedreven in marketing en organisatie. Ze hebben iedereen heel succesvol nieuwsgierig weten te maken naar deze nieuwe locatie en dit blijkt gelukkig niet teleur te stellen. Bij H. Burger geniet je, zoals de naam al doet vermoeden, van heerlijke burgers, gemaakt van vlees van de ambachtelijke slager uit Amsterdam, broodjes en sauzen naar eigen recept en overige ingrediënten die veelal lokaal zijn verkregen. Naast deze burgers staan er ook frietjes, chicken wings en salades op het menu en diverse milkshakes voor de zoete dorst. Maar wat deze locatie echt bijzonder maakt is de bijbehorende binnentuin en expositieruimte waar diverse lokale kunstenaars hun werk kunnen delen met de bezoekers. Hiermee laat H. Burger al zien dat ze zich heel erg graag willen profileren als dé creatieve broedplaats van de buurt. Naast de maandelijkse exposities staan er ook diverse workshops, lezingen en meetings op de planning.

Je vindt de nieuw geopende H. Burger aan de De Clercqstraat 128 in Amsterdam. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van H. Burger.

Bron foto: https://www.facebook.com/hburgerofficial/

Related Posts

Leave a Comment