Nieuw geopend: BAUT & Dreesmann

door Wanderlust

Na een tijdelijke locatie aan de Wibautstraat, het Stadionplein en de Prinses Irenestraat is het pop-up restaurant BAUT nu op een wel heel bijzondere en centrale locatie gevestigd: het oude V&D pand aan het Rokin! Hier geniet je van heerlijke maaltijden, spraakmakende kunst en cultuur en natuurlijk een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Op vrijdag 15 juli opende BAUT & Dreesmann de deuren op de derde verdieping van het voormalig V&D pand aan het Rokin in Amsterdam. Net als in de voorgaande pop-up edities van het restaurant is de menukaart geïnspireerd op verschillende wereldkeukens. De kaart is opgedeeld in verschillende werelddelen en bevat een mooie selectie gerechten die zich uitstekend lenen voor shared dining. Bij BAUT & Dreesmann kun je terecht voor koffie, lunch, borrel en diner en nieuw in deze pop-up editie is de aparte bar, BAR BAUT, die met een eigen ingang gescheiden is van het restaurant. De bar heeft ook een aparte programmering en daarmee is er nog meer ruimte bij BAUT voor kunst en cultuur van onder andere Pipsqueak Was Here!!!

Je vindt BAUT & Dreesmann in het voormalig V&D pand aan het Rokin 164 in Amsterdam. Je kunt hier 7 dagen per week genieten van de heerlijke maaltijden van chef Michiel van der Eerde en zijn rechterhand Jordi Schaeken. De verwachting is dat BAUT hier het komende jaar gevestigd zal zijn, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot of een blik werpen op de menukaart? Bezoek dan zeker de website van BAUT.

 

Related Posts

Leave a Comment