Nieuwe Food & Mood Hall MingleMush

door Wanderlust

Dat Den Haag een ontzettend leuke stad is om een dagje te shoppen en dat je hier heerlijk kunt eten zal geen verrassing zijn. Wij hebben al verschillende hotspots in Den Haag met jullie gedeeld en begin volgend jaar is Den Haag nog een ontzettend leuk foodconcept rijker want dan opent de Food & Mood Hall MingleMush de deuren!

De Food & Mood Hall MingleMush in Den Haag zal een permanent indoor foodtruck festival worden en ruimte bieden aan diverse food en non-food ondernemers om hier plaats te nemen met hun concept. Met maar liefst 1400 m2 wordt MingleMush één van de grootste foodhallen in Nederland en dat alles in hartje Den Haag! Natuurlijk zul je hier kunnen genieten van diverse heerlijke hapjes en drankjes, maar de nieuwe foodhal zal zoveel meer bieden! Zo is het plan om ook ruimte te bieden voor diverse originele pop-up winkels en krijgen kunstenaars, artiesten en muzikanten ook volop de ruimte om hier hun werk te delen. De foodhal zal vooral in het teken staan van elkaar ontmoeten en biedt hier dan ook alle gelegenheid toe in een gezellige atmosfeer.

De Food & Mood Hall MingleMush zal begin 2017 de deuren openen op het Anna van Buerenplein 712 in Den Haag. De uiteindelijke invulling van de units van de Food & Mood Hall is nog niet definitief dus er is nog volop ruimte voor geïnteresseerde ondernemers om zich aan te melden. Aanmelden kan via deze link. Als je meer wilt weten over deze nieuwe foodhal kun je een kijkje nemen op de facebookpagina van MingleMush. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze nieuwe foodhal.

Bron foto: Reizende Sterren

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 31 augustus 2016 - 8:55 am

Gaaf! Dit komt zeker op mijn lijstje 🙂

Reply
Tessa 31 augustus 2016 - 10:25 am

Ja he?! Wij zijn ook enorm benieuwd naar de uiteindelijke uitvoering van de foodhal.

Reply

Leave a Comment