Springkussen Festival Eindhoven

door admin

Wat is er nu fijner dat in het zonnetje met een heerlijk drankje losgaan op de beste beats terwijl je op een springkussen staat en je je weer even helemaal kind voelt? Wat ons betreft niets en daarom is het Springkussen Festival ook een absolute must visit deze zomer. Dit jaar met maar liefst 2 edities en aankomend weekend in Eindhoven!

Het Springkussen Festival is de perfecte mix tussen een speeltuin en een festival. De allereerste editie vond plaats in 2015 en was binnen no-time uitverkocht dus dit jaar heeft de organisatie het nog grootser aangepakt. De locatie is aanzienlijk groter waardoor er op het terrein nog meer ruimte is voor leuke attracties, waaronder het grootste springkussen ter wereld! Het festival bestaat uit 4 areas. Er is natuurlijk een Main Stage, maar ook een Wipe Out Zone met onder meer stormbanen, sweepers en base jumps. De Botsauto Stage mixt ’90’s en ’00’s muziek probleemloos met een twister en tot slot is er de Opblaaszeug, een groot opblaasbaar varken dat dienst doet als feestcafé en karaokebar. Qua attracties kun je hier onder andere een Knock Out Race, Sweeper, XXL Twister, Obstacle Run, Harry de Hengst, Foam Slide en Mega Ballenbak verwachten en dat is slechts een kleine greep uit de attracties! Natuurlijk is er ook zeker gedacht een een fantastische muzikale programmering. Zo draaien onder andere The Partysquad, Dirtcaps en Giocatori op het Springkussen Festival.

Het Springkussen Festival vindt plaats op zaterdag 3 september van 14.00 uur tot 23.00 uur in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. De early en regular tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog late tickets beschikbaar voor €32,50 per ticket en de minimale leeftijd is 18 jaar. Voor meer informatie over de tickets of de programmering kun je een kijkje nemen op de website van het Springkussen Festival.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/springkussenfestival/
Bron foto 2: Tetsuro Miyazaki & Jade D’azevedo @ https://www.facebook.com/springkussenfestival/
Bron foto 3: Tetsuro Miyazaki & Jade D’azevedo @ https://www.facebook.com/springkussenfestival/

Related Posts

Leave a Comment