Festival Trek

door admin

Het Foodtruckfestival Trek is een rondreizende karavaan van foodtrucks die in 2014 is opgezet en sinds die tijd een enorm succes is gebleken in Nederland. Dit jaar reist de karavaan natuurlijk ook weer door ons land en doet Trek maar liefst 9 verschillende steden aan!

Vanaf dit voorjaar reist de Trek karavaan weer door Nederland en doet diverse steden aan als Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag. Naast een foodtruckfestijn is Trek nog zoveel meer. Zo is er op dit festival ook veel aandacht voor muziek en theater en dit maakt het de ultieme plek om even helemaal bij te komen en te genieten van deze zomer. De editie deze week vindt plaats in Den Haag. In het Westbroekpark verzamelen zich tientallen mobiele keukens om de bezoekers te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes en natuurlijk krijgt lokaal zang-, muziek- en theatertalent een podium tijdens Trek.

De Trek karavaan strijkt deze week neer in het Westbroekpark in Den Haag van donderdag 8 september tot en met zondag 11 september. Dit is ook de laatste editie van Festival Trek van dit jaar. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de website van Trek.

Related Posts

Leave a Comment